Monday, July 26, 2010

durian

xpenah2 aku berasa begitu berkeinginan nk makan durian mcm ari nie..dari kt skolah lagi td aku da teringat akan durian...sbbnya..kak ida bwk durian satu tupperware bersama pulut smlm..waa..sedapnya rasa...tp sebenarnya aku bukan antu durian at all...last week my FIL siap bwk dua bijik durian lagi..last skali terbiar cm 2 ja tepi peti ais..bukan xnak mkn..sbb nya aku bukan suka sgt durian..en azrin pulak...awal2 lg dah tolak durian ke tepi..dari kecik mn makan langsung...

tp...ari nie durian sgt membuka selera aku...aku terbelasah makan 10 ulas...huhuh..en azrin xtau nie..heheh...sbb dia xda... :D bersama pulut dan susu low fat yg telah awl2 lagi aku beli waktu on da way balik td...aku sanggup singgah shell semata2 nk beli susu...wah..sangat bernafsu aku terhadap durian kali nie..

p/s sunyinya malam nie..

2 comments:

E K A said...

wan...camne leh entry pasai durian gak ni...weee.....eka pun bukan durian maniac sgt...tp bila jauh dgn kg br gegeh nak rasa durian

pn fAzrin in d h0use said...

la...entry durian gak ka..hahahah....eka belasah 10 ulas gak ke?? :P