Friday, January 22, 2010

NS-2 simulator..

Ya Allah,kenapakah ns-2 nie masih xfunction..di manakah silap dan salah...bosan, putus asa, menyampah, letih dan segala negative thinking berada di dlm kepala aku skrg...da dkt dua bulan aku cuma install benda alah nie..hasil nya ttp sm..no bash found no bash found..arghhh!!! this simulator really drive me crazy..huh!!!


knp?? knp command nie yg keluar??

dah bermcm version, dah bermcm cara aku wat..laptop 2 smpaikan bengong..sampai free space tgl 74kb..nonsense...time running, progress satu pon xjln..apa crita...?? Ya Allah..kuatkan semangat hambaMu...manusia nie sentiasa disertai dengan sifat sabar...cuma kadangkala bila kesabaran semakin menipis membuatkan kita terkhilaf melakukan sesuatu..jgn smpai aku drop FYP!!!





1 comment:

Morpheus and Diana said...

Hi Puan, thanks sudi sggh blog saya. ttg pertanyaan puan mengenai nuffnang tu. saya pun baru lagi join nuffnang tu on 12 jan. baru dpt rm3.50. mmg slow skit duet tu nak gain masa memula. saya rasa, duet tu naik kalau ramai org sggh blog kita + klik iklan2 dr nuff nang tu. saya pun tak baca details sgt. :)