Thursday, January 21, 2010

percutian ke langkawi..

:) wah..pagi2 da berblogging ya...tp bak kata org rezeki bermula seawal pagi..so aku mulakan blog pagi nie dengan mempromote promosi hebat pakej ke langkawi, 3 hari 2 mlm...kepada mereka yg berminat utk ke pulau langkawi,pulau yg indah selama 3 hari 2 mlm, boley la hubungi saya..pakej menarik disediakan.antaranya nya

pakej 1 (3 hari, 2 mlm)

-tiket feri 2 ways (k.perlis-langkawi , langkawi-k.perlis)
-kereta sewa
-penginapan di chalet pantai chenang.
-tiket utk masuk ke tempat2 menarik di langkawi seperti underwater world, cable car n makam mahsuri.
cable car- gunung mat chincang
underwater world-pantai cenang.

-mangrove tour (Bats cave, fish farm, eagle feeding, open sea) .

harga yang berpatutan- hanya rm260 perpax n terhad untuk 20 org sahaja...tempahan awal diperlukan bagi memudahkan kedua-dua pihak.. :)

sedikit information pasal langkawi:

Pulau Langkawi

Langkawi adalah gugusan 99 buah pulau yang terletak di luar pesisiran pantai Kedah. Ia sebuah pulau legenda yang penuh misteri, selain pusat pelancongan bertaraf antarabangsa dunia.

Tanyalah sesiapa saja di pulau ini, tentang kisah seorang wanita cantik bernama Mahsuri. Anda akan mendengar kisah cinta, cemburu, dan sumpah yang diletakkan ke atas pulau ini selama tujuh keturunan.

Nikmati keindahan alam semulajadi serta ketenangan landskap padi di sini dengan memandu di seluruh pulau ini.

Anda juga boleh melawat Padang Beras Terbakar, Telaga Air Panas, Telaga Tujuh, dan Pantai Pasir Hitam. Terdapat juga lawatan menggunakan bot ke Tasik Dayang Bunting, Gua Cerita dan Gua Langsir.

Anda juga boleh melawat Padang Beras Terbakar, Telaga Air Panas, Telaga Tujuh, dan Pantai Pasir Hitam. Terdapat juga lawatan menggunakan bot ke Tasik Dayang Bunting, Gua Cerita dan Gua Langsir.

Jika anda seorang yang gemar cabaran yang lasak, anda boleh juga menjelajah kawasan hutan di Langkawi, menaiki bot mengelilingi kawasan paya bakau, menyelam, atau bermain golf di pusat peranginan bertaraf lima bintang di pulau ini.

sumber: tourism malaysia


email or ym I.
email - fazringurl@gmail.com
ym : put3buluhbetong


p/s : bercuti itu perlu untuk merehat kan diri dan minda :) selamat bercuti..

1 comment:

Kimizo said...

ye saya tahu guna ns2

er takde kaitan ngan post ni
hehe