Saturday, May 15, 2010

nice bloggers award

wahhhh!! dapat award lg..tq2 to cik faten bg award kepada kak farah yg x seberapa nice nie..hehe..korang bayang ye i tgh malu2 nie :P



1. Apa yang bermain dalam fikiran kamu sekarang?
tgh semak fikiran dgn jiran sebelah yg bukak lagu mcm x berjiran dgn orang..arghhhh!!!

2. Nama samaran kamu ?
pn farah fazrin

3. Berikan tiga orang yang kamu sayang
Mak, Abah n En Azrin

4. Panggilan untuk si dia
si dia?? sapa??

5. Hadiah yaang korang impikan dari orang tersayang
mcm2 aku nak sebenarnya..klu harta dunia nie bg la kat aku satu juta hinggit..aku nk invest..klu harta nk di bawak ke akhirat..bimbing la aku menjadi isteri yg terbaik d antara yg terbaik... :) wah!!!

6. Blog mana korang suka follow?
takkan aku nk list suma blog yg aku follow?? bnyk 2...

7. Bagi award ni kat 15 blogger lain dengan penuh penghormatan bagi bagi
award ni dekat :

ilyani
keyone
cik pnut
chegu eka (selamat hari guru cikgu!) :P
cik osha
izzah
cik reen

lain2 jugak boley amik :)

3 comments:

E K A said...

thanx dear...atas ucapan anda itu

faten muhamad said...

nge3..
tengs kak wat award ni. huhu :D

pn fAzrin in d h0use said...

welcome faten..bebila ada award..tags akak lagi ye :P heheh