Monday, July 20, 2009

kek lapis sarawak..

musim membuat business telah kembali...kek lapis sarawak pelbagai warna, pelbagai corak dan pelbagai rasa yang mampu memikat hati pelbagai lapisan masyarakat, pelbagai kaum, pelbagai umur..bak kata dato seri najib tun abd razak..satu Malaysia... :)

sempena raya yang bakal menjelang...wah..puasa pon blom..dh raya ek..nie hanya persediaan untuk mnyambut raya.memandangkan kek nie mmg ditempah khas dari sarawak..dan saya berani convince yang insyaAllah kek2 ini bakal membuatkan suma org teringat2 akan kek ini.. :)


antara jenis-jenis kek yang bakal menerima tempahan ialah..


  • kek lapis cindai 2.5 x 8 rm35

  • kek lapis mutiara 2.5 x 8 rm35

  • kek lapis puncak kasih 2.5 x 8 rm35

  • kek lapis sisik ikan 2.5 x 8 rm35

disamping tue jugak, saya mencari-cari apa org ckp tue ek..hmm mcm dealer la yg berminat utk memasarkan kek lapis sarawak nie...tp hanya utk area penang dan kedah je la..saya mengharapkan ada yg sudi dan berminat utk bersama-sama saya memeriahkan lagi business nie..so kepada sesiapa yg berminat utk menjadi dealer..dengan rendah dirinya saya berharap boley hubungi saya

email : fazringurl@gmail.com
ym : put3buluhbetong





kek lapis puncak kasih




kek lapis cindai


kek lapis mutiara



kek lapis sisik ikan

kek lapis mami jarum.
so, kepada sesiapa yg berminat untuk menempah mahupun berminat untuk menjadi sebahagian dari team saya..amat2 dialukan.. :)
pelbagai jenis kek lapis akan saya update kan lagi dari masa ke semasa.. :)
p/s Kek adalah satu manisan yang disukai oleh orang ramai..

6 comments:

Hadi said...

saya nak free kak wan boleh tak

pn fAzrin in d h0use said...

nk free? kena jadik adik ipar kak wan dl.. :P

Hadi said...

layak ke :P

pn fAzrin in d h0use said...

hahaha...bkn x sudi..mestila sudi..tp awk 2 kan taste nye tggi..kak wan risau adik kak wan xmcm chinese look..jap lg hadi bekenan ngan husband kak wan lak.. :P

Hadi said...

mana kak wan tahu taste saya tinggi.... ada je melayu yg bagi saya lawa.... btw... kalau tempah bila leh dapat kek tu

pn fAzrin in d h0use said...

tempahan dibuka sekarang..tp kek dpt one week before raya.. :)