Friday, April 23, 2010

finally..

sekian lama xmencurahkan sebarang dua tiga dan empat kata...akhirnya dpt gak aku update crita...busy dan buat2 busy settlekan segala hal di usm nie...


final exam - done
thesis - done
amik borg declare xda utang buku kt library - done

alhamdullillah syukur..

aku bakal mengucapkan bye bye to uni sains malaysia..even keep complaint pasal uni nie..at last...abis jugak...cukupla sampai sini dl...master?? nnti la...bkn skrg..umo pon da agak lanjut...fokus utk bnda lain..huhu...

td bila da binding thesis segala..tetiba syahdu ja rasa...at last aku pon ada gak thesis sendiri..slama nie asik baca yg org lain ja...tp skrg da ada sendiri...sometimes rs cm xpecy..aku berjaya mengharungi suma nie..chewahh...mengharungi tue..heheh..tp 2 la hakikat...4 taun nie sini..even x sebest waktu kt poli dl...opsss...tp tetap ada kenangan tersendiri..wahh..harap maklum pnfarah in swing mode...huh..

di sini aku knl ain, jmie, arn, dila, eyna, ja, aya,ummi, dila-jmie, syuhad, adah n lain2, di sini aku struggle menguasai english..even x pndai sgt pon, disini aku blaja bahasa bukan ciptaan manusia, disini aku dilamar, disini aku bergelar tunangan org, disini aku bergelar isteri..bukan sket memori yg aku dpt..bukan mudah dpt aku lupa..

ok...cukup la takat 2 dl..bwh nie..gmbr thesis aku..hahaha...cm x cy ja aku berjaya menghasilkan ini..wpon tidak seberapa...tp aku tetap berbangga dgn pencapaian diri sendiri..




hahaha..poyokan si farah nie..mcm org lain xda je thesis2 sgala nie..hebat2 lagi ada la...takat nipis mcm nie apa la sgt...tp..xpa la...biarkan dia nk berseronok dgn hasil diri sendiri..mudah-mudahan dpt jd reference buat mereka2 yg memerlukannya...

p/s kepada sume yg terlibat secara langsung mau pon tidak yg di kenali sepanjang di sini...sy mntk maap bebnyk sekiranya salah silap secara sengaja maupon tidak..harap kt suma berjaya la hendaknya....amin....

Justify Full

3 comments:

ilyani said...

wahahaha.. congrats.. masa saya dulu pon habis degree kat uia, rasa mcm2 masa nak tinggalkan.. happy campur sedey gak.. sbb 4 tahun (+1.5 tahun matrik) duk kat uia, too many heaven and hell within those years :))

eh thesis cover gambar camtu ke??

anyway, congrats la! bes la kan dah takyah gi kelas + exam dah pasni.. i ni ada 1 paper lg.. T_T

mizzura said...

err..sama la kita..5.5 yrs kat uitm.Dip 3 years + Deg 2.5 years. nasib tak smbg master kan...anyway...start looking for job..
apa-apa pun waktu belajar adalah waktu yg sangat2 dirindui setelah kerja nnt..

pn fAzrin in d h0use said...

sy dip 3 degree 4..lm kan :D heheh..xpela...at last abis jugak...sgt lega...master? nnt la... :P ilyani>> bl abis? ade exam x sem nie?