Friday, April 16, 2010

wali band--mmg nk kena banned!

aku tgh study dgn kusyuknya..heheh (tpu je..) xbrape kusyuk sgt pon sebenarnya..tp tak kisah la..that is not the point yg nk aku stori mori di sini..the point is smbil aku study..aku layan lagu2..mustahil aku dpt study tnpa sound di cuping telinga nie...xkisah la lagu ke atau aku bukak movie tp aku minimize kan player 2..asalkan ada sound menerjah ke telinga..huhu..aishhh...aku melalut lagi..enough2..bukan 2 aku nk gtau..
yg aku nk crita nie psl lagu wali band yg aku br download smlm..lagu egokah aku..

nie liriknye ye kawan2...

EGOKAH AKU

Ku… tak pernah merasa
Gundah di hatiku, Ketika denganmu
Saat kau, Kau belai rambutku
Kau temani aku, Kau basuh lukaku

Kini semua berlalu
Karena engkau tak memilihku

Salahkah aku mencintaimu
Walau kutahu kutak dihatimu
Egokah aku memilikimu
Walau kutahu kau tak memilihku
Kuharap tuhan cabut nyawamu
Agar tak ada yang milikimu


Sadarkah kini ku tak rela
Iman ku telah sirna
Mimpiku tak nyata

Kini semua berlalu
Karena engkau tak memilihku

Salahkah aku mencintaimu
Walau kutahu kutak dihatimu
Egokah aku memilikimu
Walau kutahu kau tak memilihku
Kuharap tuhan cabut nyawamu
Agar tak ada yang milikimu

Kuharap tuhan cabut nyawamu
Agar tak ada yang milikimu


ini bukan lagi ego nie..ini kes penting diri sendiri nie..apala salah org tue yg nk doakan yg mcm 2...aishh..nie la sbb kadang aku terpikir smpai ada kekasih sggup bunuh kekasih sendiri semata2 xnak org lain dpt gf dia...

jgn la ada antara kita yg sanggup berfikir mcm nie ye..xbaik...klu dia bukan ditakdirkan utk kita..insyaAllah someone better waiting for us..dont worry..

waktu aku frust dl2 kan...chewah...hahah..ungkit2..dgr dek en azrin nnti marah dia :P

just nk share..

aku pegang kata2 nie ja..

bila satu pintu kebahagiaan tertutup,
satu pintu lagi akan terbuka,
tp kt acap kali terpaku lama dihadapan pintu yg tertutup
sehingga x sedar pintu lain yg terbuka utk kita..

bukan boley ckp pasal2 cinta nie..mula la nk igt kt en azrin..aishh..farah..u r chronic in love.. :P

4 comments:

YAN^S said...

pergh!!!! bila satu pintu bahagia di tutup.. lalalalalala

Mizz_NuHa said...

ha'ah lagu ni mmg best..tp tiap kali fizah pasang,msti ada org akan tkejut bila sampai part cabut nyawa tu..bl pikir2 blk,mcm tlampau je lirik tu..mmg style saiko nyer pakwe nih..haha

E K A said...

wan...PJJ dengan husband ke

pn fAzrin in d h0use said...

hadi>> baru tau ke hadi...kak wan pakar falsafah...huhuhu....
ajah>>kan fizah kan..melampau sungguh smpai part nk cabut2 nyawa org...psiko2...hehehe
eka>>a'aa la eka...tp tggl lg dua mggu pas2 i jadi fully housewife.. :)