Sunday, April 25, 2010

home sweet home

at last aku berjaya menjadi surirumah sepenuh masa...sgt rindukan umah...sgt rindukan en azrin.. (dlm nada malu2) sila byg ye kawan2 semua...tettttt!!! farah poyoss.. :P

rasa mcm xpercaya tue ada lg..btl ke aku blk umah terus nie...ke nk kena blk kampus balik nnt..tp aku percaya yg bermula pasti berakhir...dan 4 taun dah berakhir..fasa hidup baru bermula...menjadi surirumah sepenuh masa di samping mencari2 kerja atau inisiatif lain utk membayar blk ptptn yg berlambak2 tue..

14 ari meninggalkan umah...blk2 as usual aku mengharapkan jgn la umah mcm tongkang pecah...please jgn mcm tongkang pecah..otherwise aku akan bertukar jd ms incredible hulk...huhuhu

alhamdullillah..umah berada dlm keadaan terkawal...kredit utk en azrin kerana tidak menjadikan aku ms incredible hulk :P masuk2 umah ja...waaa i missed my home so very much..and missed him too of course..

sesampai kt umah...sorry to say...blogging n surfing internet jatuh ke tangga ke.....

1. menyapu
2. membasuh baju
3. sidai baju
3. lipat n iron baju
4. mengelap habuk2 di perabot yg x seberapa di umah
5. mengemop lantai
6. memasak
7. mebasuh pinggan dan mangkuk
8. dll berkaitan umah
9.BLOGGING
10. FACEBOOK
11.SURFING


aku terpaksa melupakan blogging utk sehari dua nie..n aku akan kembali berblogging n blogwalking again nnti ya...

p/s thanks to those yg sudi ikut blog yg x seberapa nie...thank you so much...i'll be at your place after this..insyaAllah..tq.. :)

7 comments:

ilyani said...

bestnya orang tu dah balik rumah...
*jeles*

pn fAzrin in d h0use said...

heheh...best..tp keje bnyk.. :P

kenwooi said...

all the best with the chores =)

centado said...

wahhhh
bestnye dia
:)

E K A said...

wah...beshnya wan...dah ada umah sendiri.ramai nya follower wan.kejap je dah increase...cecah hundred...beshnya

pn fAzrin in d h0use said...

thanks sume..n eka..umah sewa ja eka...nk membeli sndiri kurang berkemampuan lg...doakan la ya.. :)

E K A said...

ye la kia kan baru nak bina hidup.eka pun dok kuarters.step by step...pas abes bayo duit kete br leh pk pasal kete