Wednesday, June 23, 2010

fasha vs tiz zakiah

konon2 nya ini la gosip paling hangat...tah apa2...klu sesapa yg tak baca crita merepek2 nie bagus...tp klu ada sesapa yg berminat nk baca...jemput ke sini beautifulnara

sebenarnya aku x berminat pon nk ulas, komen mahupun bercerita apa2 pasal gosip yg konon2 nya hangat nie...tp..bila baca2 balik gosip nie..nk gelak balik kt si fasha tue pon ada...klu betul la tiz zakiah tue telefon si jejai bf dia tue...apsal lak dia nk kecoh2.??? waktu dia merampas hak orang x pulak dia pikir yg si jejai tue org lain punya...sedangkan org tue da kawen time 2..dia nie pulak..jgn kata kawen..tunang pon x dengar crita lg..da gelabah n kecoh mcm itik pulang petang..hehehe..opsss terlebih sudah...

sepatutnya fasha..dia kena tau..berdosa besar kita mengambil hak orang lain...dan bila kt merampas hak org lain...satu hari nnti x mustahil hak kita akan dirampas...aku hidup dlm environment mcm nie...bila yg merampas terasa dirampas...mulala kecoh2...sedangkan waktu merampas tak pikir perasaan org yg dirampas...ntah pa pa perangai orang zaman sekarang...huhuu

n...aku sokong tiz zakiah..sila telepon si jejai selalu ye..saya sokong anda..klu btlla dia x wat..si minah tue tuduh dia wat..apa kata ko wat terus je tiz...da dia nk sgt..tp klu btl ko wat pon..apa salahnya...baru dia tau sket realiti hidup nie... :P

si jejai nie pulak..ntah apa la nk dikatakan lg...adoi la...nk bg perkataan kasar..nnti di saman aku pulak..aku nie da la org susah...huhuhu..biar la kt dia..

so sekarang nie...kita tgk je la kebodohan mereka masing2..

ku bercadang nk upload gmbr mereka nie..tp ntah la aku x lalu nk masukkan gmbr mereka dlm netbook nie..

sekian

5 comments:

liyana aziz said...

kak farah, yana kan, suka nak tepuk2 tangan, bukan hape, sebab satu je yana nak cakap, what goes around come around.. dia kena ingat dunia ni mcm roda.. =)

faten muhamad said...

kak farah,
dua2 ni fatin anti.
haha :D
yih~
hburan ta ingat akhirat~

E K A said...

wat u giv u get back..padan muka fasha...saya tak suka fasha veri much...ops terlebih sudah

E K A said...

wat u giv u get back..padan muka fasha...saya tak suka fasha veri much...ops terlebih sudah

pn fAzrin in d h0use said...

ntah la mereka nie suma..biarkan kebodohan mereka di situ :D