Saturday, June 19, 2010

kisah cinta

semalam my sis in law mai jalan umah..xda la aku bosan sgt ada teman berborak...tgh2 makan malam smlm..dia tanya

"kak farah, cm na kak farah n abang in knl?"

huhu..agak lm jugak aku mengambil masa utk menjawab...bukan apa..dah lm hikayat nie x dibukak... :P

"abg in x penah crita ke?" aku tnya balik
"tak pon..dia mn nk share ngan shah..dia crita ngan mak ja"

hmm..aku pon stat membukak hikayat cinta lama...hahaha...

aku crita dekat shah mcm mana aku n en azrin kenal..

aku kenal en azrin since taun 2004..waktu tue aku sem 4 n dia sem 5...en azrin mula kenal aku dgn nama tipah..sj aku bgtau nm aku tipah :P

en azrin nie jiran belakang umah aku waktu kt polimas dulu...jiran2 belakang umah aku nie poyo ja..nk berkenalan zaman dulu antar surat tulis biodata siap letak bedak lg dalam tue..yg posmen nya tue en azrin la..aishhh...
dlm bnyk2 nama yg di senaraikan utk berkenalan, aku igt lg..dia sorg ja gi liquid no phone dia kt ketas tue..konon2 tue abeh pemalu la 2...aku pon dgn pantas dan tangkas amik ketas tue..angkat ke lampu dan tgk dari bawah phone number dia n ckp kt kawan2 aku..

"weh, amik cpt no tpon dak nie..poyo ja liquid2..nk jaga saham la tue..yg nie la yg aku nk kacau sgt"

aku muda2 dl..mana nakal pon...nakal sket2 ja..tetttttt.....hahahah.....
dpt ja number dia, aku pon stat miskol2..zaman dl kan krediit mahal lg..miskol2 ja la...time 2 xda la nk menyangka nk seserius nie..tmbh2 pulak time 2 konon2 nya hati nie dah di isi..chewah!
dari situ mula la kawan..n dari kawan ke couple n couple ke suami isteri..wah...secara x langsung maksudnya aku la yg ngorat en azrin nie kan? hehehe...

so gitu la kisahnya kami berkenalan...tp bercinta lain pulak kisahnya..memandangkan aishah cuma tnya mcm mana aku n en azrin kenal...maka cukupla sampai disini :)

sekian...




en azrin x suka la i upload gmbr dia bnyk2...jgn marah haaaa.... :P

6 comments:

faten muhamad said...

hua?
may God bless both of you...
huhu :)

E K A said...

ehehhe...comel je korang ni

pn fAzrin in d h0use said...

heheh...thanks guys :)

ullyana zaidy said...

wah..akk ngurat hubby akk ek?hehehe

pn fAzrin in d h0use said...

ulyana>>dik jgn la direct sgt..hahah...malula akak..technically mcm akak yg ngorat..tp x..dia yg ngorat akak...wakakak

crayon said...

aku penah bcinta skali ja zaman skolah.. skang ni rilek2 single.. tunggu kaya baru carik bini.. ahaha