Monday, June 21, 2010

separuh akhir mentor

semalam tgk mentor 4..aku sememangnya minat dgn ila damia dan teruja utk tgk dia smlm..
abg dia adi..x pulak aku minat sgt..aku xsuka lagu mendayu2 mcm dia selalu nyanyi tue...
hmm serba sedikit aku boley ckp..chewahhh..mengalahkan juri profesional lak...

ila damia - aku rasa dia boley wat lg best dari semalam..ntah knp lagu dia duet ngan joe tue x brapa ngan la ngan dia aku rs..dia x sesuai utk rap...xbrapa nk menjadi..but lagu kedua dia HALO tue best...i like..aku rs dia mmg sesuai dgn genre lagu cm nie..

nie best performance dia bg aku la...



hmm...nani? nani cantik, manis, suara sedap..tp maybe sbb mentor dia bukan penyanyi cuma komposer dan kurang peminat berbanding penyanyi2 yg jadi mentor tue..so nani kurang mendapat perhatian pengundi..may be la...

adi..o0ooo not my fav protege la...ntah..may be sbb aku x minat dayang atau may be sbb dia ikut sejibik2 cara dayang...aku pon xsure..tp dia x mcm adik dia la....dia nyanyi melenggok sgt...sampaikan nyanyi rock semalam pon still dengar lenggok2 gemalai tue...

n last....mohd..hmm..mohd nie menjadi terkenal sbb mentornya ja...ziana zain...bagi aku..klu ikutkan persembahan semalam..mohd just so so..tp bila ziana yg nyanyi semalam..uhhh meremang bulu roma aku..gila la aura dia...sememangnya ziana still hot n still power...what ever it is...

good luck semua!!!

3 comments:

liyana aziz said...

yana pun suka ila dan semestimya mentornya.. semalam tengok live kat mbsa, minggu depan pun nak pegi lagi.. jom la tengok dgn yana.. =)

pn fAzrin in d h0use said...

waaa dpt tgk live lg... :P best x smlm? ramai x?

Cik Sara said...

Yang part Ziana Zain menyanyi sampai meremang bulu roma tu saya setuju. Sentap sekejap dengan suara Ziana nyanyi.. Dah lama kot tak tgk live cenggitu..